Als toekomstige bruid wil jij niets liever dan een perfecte bruiloft en die dag op jouw allermooist zijn. Dit betekent wel dat, naast het voorbereiden van de bruiloft, jij jezelf ook moet klaarstomen, alleen is de vraag; Wat moet ik wanneer doen? Geen zorgen, download de checklist en houd alles bij!

De checklist

De lijst bestaat uit allerlei voorbereidingen die jij moet treffen voordat jij trouwt. Met deze checklist zal jij de belangrijkste zaken niet vergeten en kan jij de taken gelijk in jouw persoonlijke agenda noteren. Hierbij valt te denken aan beautybehandeling, mani-pedi, afslanken etc. Het resultaat? Een rustig hoofd dat ruimte heeft om over belangrijke zaken zoals het plannen van de bruiloft kan nadenken. A bridal peace of mind!

Tips:

  • Zodra de trouwdatum bekend is, noteer jij alles van de lijst in jouw (digitale) agenda (zet herinneringsmeldingen aan).
  • Print de lijst uit en plak het ergens op een plek in jouw kamer. Eventueel kan jij zelf de deadlines achter de punten zetten. Op deze manier blijf je gemotiveerd en weet je precies wat nog gedaan moet worden. Ieder volbrachte taak vink je af!
  • Controleer je spambox als je geen mail hebt ontvangen.

Schrijf je hier in en ontvang de gratis checklist!

Bekijk hier ook onze andere checklists.

Heb jij nog tips of ervaringen waar andere bruidjes van kunnen leren? Laat hieronder dan een bericht achter!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *