Jij gaat trouwen en hebt een weddingplanner nodig die weet wat jouw bruiloft nodig heeft of kan vinden wat jij zoekt. Klik op één van de onderstaande weddingplanners die jij zoekt!

Staat jouw voorkeur er niet tussen? Neem alsnog contact op en wie weet kunnen wij toch iets voor jou betekenen!

Klik op een van onderstaande knoppen voor meer info

All For Love…

All For Love…

Emira Weddings

Je gaat trouwen en wil een bruiloft. Misschien heb je er hard voor gespaard of over gedroomd sinds je een kind was. Je weet precies wat je wil of misschien helemaal niet. Een intieme ceremonie, een bescheiden feest of een extravagante bruiloft met een grote prinsessenjurk en een zee van de mooiste bloemen.

Het maakt ook allemaal niet uit, want op die dag wil jij gewoon stralen naast jouw aanstaande en jullie dag rocken! Wat jij ook wil is een bruiloft dat verloopt zoals jij dat wilt, dat eruitziet zoals jij hebt gedroomd en met vibes waarbij jij je goed voelt.

Dus als jij jezelf gewoon bezig wil houden met het bedenken van alle details en het uitnodigen van gasten, dan houden wij ons bezig met het regelen van al die grote en kleine details van jouw bruiloft. Zo houd jij je hoofd vrij om te fantaseren en jezelf te laten inspireren en kunnen wij jouw dromen waar maken.

Marokkaanse bruiloften zijn prachtig om te zien en te horen. De traditionele bands zoals de gnawa en dakka Marakkchia met hun prachtige muziek dat kippenvel bezorgt, de catering met authentieke Marokkaanse gerechten en de mooiste jurken waar je u tegen zegt. Er komen zo veel details bij kijken en om volop te genieten zonder jezelf druk te maken, kan jij het regelen aan Emira Weddings overlaten. Wij zorgen ervoor dat jouw wensen uitkomen en alles tot in de puntjes klaarstaat op het moment dat jij het huis van jouw ouders verlaat.

Lees meer

Je ziet het vast wel eens op youtube, prachtige beelden van Arabische bruiloften en de plezier die de bruidsparen en gasten ervaren en uitstralen, omdat zij zonder hoofdpijn hun kersverse huwelijk vieren. Een spectaculaire entree met een dabke/zaffe en dansen, heerlijk eten en nog eens dansen. Jij wil dat natuurlijk ook meemaken en Emira Weddings kan deze droom voor jou realiseren.

Lees meer

Turkse bruiloften zijn mooie en gezellige gelegenheden waar zowel het bruidspaar als de gasten de hele avond kunnen genieten van het eten en muziek zoals de davul en zurna. Bij Turkse bruiloften komen verschillende tradities kijken en is een flinke portie kennis hiervan nodig om jouw droomdügun waar te maken. Waarom zou jij alles zelf moeten regelen als jij ook gewoon rustig achterover kan zitten en alleen na hoeft te denken over wat jij wilt? Bij Emira Weddings kan alles van begin tot eind voor jou geregeld worden.

Lees meer

Het geweldige aan multiculturele huwelijken is het feit dat twee culturen worden samen gebracht. Samen maken jullie de wereld iets diverser en dat is zo mooi! Nu wordt het een uitdaging om een bruiloft te plannen met een mooi balans tussen beide culturen. Het kan veel tijd en energie kosten om dit helemaal zelf te doen, dus waarom zou je? Emira Weddings regelt alles van A tot Z, zodat jullie samen kunnen stralen op de trouwdag!

Wil jij een bruiloft met jouw favoriete thema? Niets is te gek! Misschien wil jij een bepaalde brand zoals Tiffany & Co., stijl zoals de ’40 of misschien een thema van een iconische film zoals Star Wars. Superleuke mogelijkheden maar zeker ook tijdrovend om te organiseren. Dus Emira Weddings gaat jouw themabruiloft regelen so you can sit back and relax!

Lees meer