Als kersverse bride-to-be zit jij nog op jouw roze wolkje en ben jij bijna niet omlaag te krijgen…totdat je de valkuilen tegenkomt waar de senior brides-to-be ook in zijn getrapt. Hieronder volgt een lijst met punten waarop te letten valt. Laat je niet afschrikken, want het is gebaseerd op ervaring en mogelijke situaties.

Valkuilen

  1. Zet op als allereerste je trouwlocatie ruim van tevoren vast. Je regelt altijd als eerste de locatie, want daarmee zet jij de trouwdatum vast.
  2. Focus je eerst op de belangrijkste zaken zoals locatie, catering, decoratie, entertainment en trouwkleding. Maak jezelf in het begin dus niet druk om de “kleine” dingen zoals uitnodigingen en bruidsboeket, want die tijd kun je nuttiger besteden.
  3. Een familielid of vriendin als ceremoniemeester op de trouwdag. Meestal lijkt dit iemand leuk om te doen en kan het prima gaan, maar wees er bewust van dat die persoon nog steeds te gast is. Diegene zou in principe continue klaar moeten staan voor jou en krijgt niet echt de kans om te genieten. Kies dus de juiste persoon of huur een ceremoniemeester in die alles overneemt.
  4. Luister naar wat jij en jouw partner willen. Veel mensen in jouw omgeving zullen een mening en ideeën hebben. Sommigen zullen hun ideeën wat meer opdringen dan anderen, dus wees daarop voorbereid en ga er met klasse mee om.
  5. Jij en jouw partner kunnen meningsverschillen krijgen. Het komt regelmatig voor dat jij iets totaal anders wil dan jouw partner. Het is de bedoeling dat jullie hier een middenweg in vinden. Soms lever jij in en soms levert jouw partner in. That’s married life!
  6. Miscommunicatie tussen jou en de diensten. Het komt regelmatig voor dat er miscommunicatie ontstaat, dus wees hier alert op. Check en dubbelcheck, het liefst via de mail zodat alles duidelijk is en makkelijk terug te lezen is voor beide partijen.
  7. Houd je kledingmaat constant, tussen het kiezen van een jurk en de bruiloft. Het zou superzonde zijn, als jij hier niet meer in zou passen. Ga geen ongezonde crashdieten of sapkuren volgen, maar houd het op een constante lijn.

Mooie momenten

Nu jij dit gelezen hebt, kan het alleen maar beter gaan toch? De tijd tot aan de bruiloft brengt ook superveel mooie momenten met zich mee. Als jij nog bij jouw ouders woont, zal je merken dat je extra waarde gaat hechten aan de moment die jij nog in jouw ouderlijke huis kan doorbrengen. Je zal ook merken dat vrienden/vriendinnen jou willen ondersteunen en helpen waar dat mogelijk is. Als er een huis gevonden en ingericht moet worden, zal dat één van de leukste tijden zijn samen met jouw partner. Wees als bride-to-be jouw beste zelf en straal je happiness uit, want dat mag!

Heb jij nog tips of ervaringen die je zou willen delen? Laat hieronder dan een bericht achter!

 

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste blog posts? Meld je dan aan voor de blog alerts onderaan deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *