In deze tijden wordt er veel verwacht van mensen. Waarschijnlijk ook van jou. Je hebt een druk leven, doet je best om je studie af te ronden, carrière te maken, familie en vrienden op te zoeken en je relatie staande te houden. Het is een beetje te vergelijken met jongleren terwijl je met één been balanceert op een bal. Nu komt ook nog de bruiloft erbij en laten we eerlijk zijn; zonder de juiste skills en tijd zal het ten koste gaan van je bruiloft en misschien wel meer!

Voor het geval je twijfelt, hebben wij hier 10 vragen op een rijtje gezet. Beantwoord je 3 of meer vragen met een “nee”, dan raden wij het aan dat je een weddingplanner inschakelt!

Quiz: Weddingplanner nodig?

1. Kun je tijdens werktijden telefoontjes beantwoorden, met diensten afspreken en details bespreken?
Na de normale werktijden en in de weekenden werken de meeste diensten namelijk.

2. Ken je de tradities van je cultuur en, als die verschilt, die van jouw aanstaande goed?
Het kan zijn dat jij nog nooit een bruiloft hebt meegemaakt binnen jouw cultuur. Misschien moet je nu twee culturen mixen. Hier een mooi balans in vinden kan tricky zijn.

3. Hebben je vriend(inn)en en familieleden aangeboden om te helpen met het plannen?
Je moet zeker weten dat jij op die personen kan rekenen, op de meest cruciale momenten. Ook niet ervan uitgaan dat het vanzelfsprekend is dat zij jou helpen.

4. Ben je meestal erg punctueel, noteer je alles en volg je plannen goed?
Zo niet, dan heb je een planner nodig die alles in de gaten houdt voor jou tijdens het voortraject en op de grote dag zelf.

5. Hoor je vaak dat je zo goed georganiseerd bent?
Een bruiloft organiseren heeft superveel organisatie skills nodig. Denk ook aan contracten, tijdschema’s en eigenlijk alles wat erbij komt kijken.

6. Krijg jij een kick van het organiseren van feestjes?
Zo niet, kun je nagaan dat het nog erger zal zijn bij het organiseren van een bruiloft.

7. Haal jij je deadlines?
Als je geen deadlines haalt, kun je diensten EN geld verliezen als je niet alles op tijd (aan)betaalt en informatie doorgeeft.

8. Zal je aanstaande helpen met het plannen?
De een vindt de hoeveelheid tijd die je kwijt bent leuk en de ander niet. Dit kan conflicten veroorzaken die je makkelijk kan vermijden door iemand anders het zware werk te laten doen.

9. Begrijp je het concept?
Het is belangrijk dat je een contract kan begrijpen om te voorkomen dat je iets ondertekent waar jij het niet mee eens bent.

10. Heb je een bazige persoon in je omgeving die de teugels overneemt op je huwelijksdag?
Deze persoon moet jou steunen op de trouwdag, draaiboek volgen, gasten helpen met vragen, controleren en de diensten coördineren. Indien diegene al moeite met het planningsproces, dan kun je beter een weddingplanner inhuren.

Contact

Ben je er nog steeds niet helemaal zeker van of weet je dat het nodig is, neem dan contact met ons op. Klik op één van de onderstaande knoppen om de tarieven te zien. Let op: Zelf samenstellen is ook mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *