Het plannen van een huwelijksaanzoek is al lastig op zichzelf, laat staan als je ook nog de perfecte verlovingsring zoekt. Er is namelijk veel keus aan verlovingsringen en je budget kan wellicht beperkte of juist te veel keuzes geven. Speciaal voor jou heb ik een aantal opties op een rij gezet gesorteerd op prijs (van laag naar hoog). De bedragen liggen tussen €195,- en €3950,-. Wie weet zit er iets tussen dat totaal bij jouw vriendin past! Good luck mr. Right!

* Tip: Zorg dat je de maat van haar linker ringvinger hebt. Pak een meetlint en meet hiermee het aantal cm rondom haar ringvinger. Dit kan je eventueel in haar slaap doen. Krijg je daar geen kans voor? Meet dan stiekem een ring die zij al in haar bezit heeft en goed zit. Kan dit ook niet? Vraag dan hulp van een familielid of goede vriendin die geheimen kan bewaren!

Top 10 verlovingsringen

Dit is een 14 karaat witgouden ring bezet met een briljant geslepen diamant van 0.03 karaat. De breedte is ca. 2 mm. Klik hier voor meer informatie.

Dit is een 14 karaat geelgouden ring met in het midden een princess geslepen diamant van 0.04 karaat. De breedte is ca. 2 mm. Klik hier voor meer informatie.

Dit is een roségouden ring van 14 karaat. Het is bezet met 5 briljant geslepen diamanten met een totaalgewicht van 0.09 karaat. De breedte is ca. 2.8 mm. Klik hier voor meer informatie.

Hier is een twisted geelgouden ring van 18 karaat  te zien met in het midden een robijn. Simpel en zeer elegant! Klik hier voor meer informatie.

Hier zie je een ring van 14 karaat witgoud. In het midden bevinden zich 6 briljant geslepen diamanten met een totaal gewicht van 0.03 karaat en een blauwe saffier van 0.5 karaat. De maximale breedte is 7 mm en het heeft een hoogte van 5 mm. Klik hier voor meer informatie.

Je ziet hier een heel mooie ring van 18 karaat roségoud met 13 briljant geslepen diamanten met een totaal gewicht van 0.11 karaat. De breedte is minimaal 1.2 mm en maximaal 8 mm. De hoogte is 3 mm. Klik hier voor meer informatie.

Deze prachtige ring is gemaakt van 14 karaat witgoud met in totaal 53 briljant geslepen diamanten van in totaal 0.6 karaat. De minimale breedte is 6 mm en de maximale is 10.5 mm. Het heeft een hoogte van 6 mm. Het zal het hart van je vriendin doen smelten en behoorlijk wat aandacht trekken! Sjahh..vrouwen en hartjes…Klik hier voor meer informatie.

Deze eye catcher is gemaakt van 18 karaat bicolor goud en is gezet met 10 briljant geslepen diamanten van in totaal 0.42 karaat. De breedte is 8 mm en de hoogt 5 mm. Het bijzondere aan deze diamanten is de vorm waarin zij geslepen zijn, namelijk hearts & arrows. Dit betekent dat zij in de meest perfecte vorm zijn geslepen met de meest ideale verhoudingen. Klik hier voor meer informatie.

A real beauty of a ring! Zo mooi en alles behalve standaard. Dit is een 18 karaat witgouden ring met 1 fonkelend briljant geslepen diamant van 0.5 karaat. Daarnaast zitten er maar liefst 54 zijstenen van in totaal 0.54 karaat. Dat maakt een totaal van 1.04 karaat aan diamanten. Klik hier voor meer informatie.

Ik sluit af met deze koningin van een ring. Deze 18 karaat witgouden ring bevat een uitpuilend briljant geslepen diamant van maar liefst 0.7 karaat. Daarnaast is het bezet met 28 diamanten van 0.28 karaat. Hiermee heb je dus een totaal van 0.98 karaat aan diamanten. Ik weet niet of haar hand nog in haar broekzak zal passen *wink*. Klik hier voor meer informatie.

Dit waren 10 zeer mooie verlovingsringen die zeker gewaardeerd zullen worden. Mijn tip is om in te schatten wat voor stijl het beste bij je vriendin past en wat voor jou betaalbaar is.

Heb je toevallig hulp nodig bij het organiseren van je huwelijksaanzoek? Dan kunnen wij jou daar uiteraard mee helpen! Neem hiervoor contact met ons op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *