Het komt voor dat bruidjes de kleine details van een bruiloft vergeten. Op zich loopt je feest geen gevaar als deze trouwartikelen missen, maar zie ze als the cherry-on-top. Ze kunnen net dat beetje extra geven om het plaatje echt compleet te maken. Hieronder zijn een aantal artikelen weergegeven van trouwartikelen.nl die je zou kunnen aanschaffen voor jouw bruiloft. Dit is een webshop met heel veel leuke items voor een bruiloft! Druk op de foto’s en kom direct op de juiste pagina.

Ben jij een bekende van het bruidspaar, dan kunnen deze artikelen jou wellicht inspireren als je een leuke manier van bijdragen zoekt!

Gastenboek

Een gastenboek plaats je bij de entree. Gasten die binnen komen lopen kunnen hierin een berichtje achterlaten. Beide voorbeelden zijn mooi, maar het hangt natuurlijk van je decoratie af of je bijvoorbeeld een goud/ivoren of zwart/witte gastenboek neemt.

Alternatief gastenboek

Er zijn ook alternatieven voor de standaard gastenboeken. In plaats van dat jouw gasten een bericht moeten bedenken, kunnen zij simpelweg hun naam op een houten munt schrijven en in het houten frame stoppen. Daarnaast is het ook mogelijk om te bouwen met houten blokjes met daarop namen/berichten…net zoals dat spel Jenga (flashback naar je kindertijd).

Pen

Bij het ondertekenen van een trouwakte hoort natuurlijk een speciale pen. Maar daarnaast kun je die ook plaatsen bij je gastenboek. Neem je een alternatief gastenboek, dan zou je de potloden erbij kunnen leggen.

Taartserveerset

Een memorabel moment van je bruiloft is het aansnijden van de bruidstaart. Omdat het een speciale gelegenheid is, kun je deze met een speciale taartserveerset aansnijden en serveren. Zoals je ziet heb je verschillende stijlen met bijvoorbeeld “diamanten” erop of simpele met een mooie kleur.

Champagneglazen

Na het aansnijden van de taart heb je het proostmoment. Misschien proosten jullie niet maar heb je een ander traditie. Hoe dan ook zullen deze glazen van pas komen. En omdat het een speciaal moment zal zijn, kun je ook hiervoor een speciale glazenset voor kopen. Meestal worden de glazen bewaard in vitrinekasten. Dan kun je ervoor kiezen om extra mooie te nemen zoals twee helften van een hart. Als je toch van wat simpeler houdt of het gaat bewaren in een doos, dan heb je daar natuurlijk ook opties voor.

Taarttopper

Er zijn taarten die toppers nodig hebben en taarten waarbij je dat beter kan weglaten. Heb jij een taart in gedachte waarbij het echt nodig is om een topper te nemen? Dan zijn daar leuke moderne varianten voor (zonder poppetjes). Er zijn diverse soorten verkrijgbaar met teksten zoals best day ever en mr. and mrs..

Loper

Meestal zit een loper inbegrepen bij het decoreren van de trouwlocatie. Maar wanneer jij jouw huis verlaat, dan moet dit toch ook op een speciale manier? Een loper die bij jou past kan dan eigenlijk niet gemist worden. Tegenwoordig is alles mogelijk zoals rood, wit, gepersonaliseerd en vintage. You’ll be floating like a princess!

Ringendoosje

Ja je krijgt een mooi doosje van de juwelier, maar…is die speciaal genoeg voor tijdens de ceremonie? Er zijn namelijk mooie alternatieven voor zo’n doosje, die ook net wat beter staan op beeld. wil je het heel speciaal, dan kan je een ringendoos in de vorm van een boek nemen. Een ander mooi alternatief voor het fluwelen ringendoosje is een transparante!

Ringkussen

Heb je niets met doosjes maar wel met kussens? Dan is een ringkussen de ideale manier om de ringen aan elkaar uit te wisselen. Er zijn tegenwoordig zowel trendy varianten als klassieke te verkrijgen.

Wensdoos/Enveloppendoos

Een wensdoos is handig voor meerdere dingen. Per cultuur kunnen de tradities verschillen maar zo’n doos is dus leuk voor gasten om hun wensen voor jullie op te schrijven. Daarnaast kan het gebruikt worden om enveloppen met geld te verzamelen op één plek, erg handig dus! Je kan bijvoorbeeld een deels doorzichtige nemen als je van modern houdt. Maar een standaard witte kan ook gewoon nog in deze tijd hoor, haha!

Confetti

Confetti mag niet altijd op grond gestrooid worden, maar op tafelkleden zou het wel mooi kunnen staan. Vooral houten confetti kan echt heel leuk passen bij de juiste decoratie. Maar als je van felle kleuren zoals rode confetti houdt, dan kan dit op tafel ook heel mooi staan.

Ballonnen

Vroeger waren ballonnen rond/ovaal en saai. Tegenwoordig zijn ze veel leuker en chic! Of je nou ballonnen met teksten erop, confetti erin of verlichte ballonnen wilt, zoek en gij zult vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *